Meidän show

MIRONOFF SHOW- on interaktiivinen show sirkuksille,huvipuistoille,risteilyaluksille,hääjuhlille,lasten syntymäpäiväjuhlille,hotelleille,katuesiintymisille,jouluesityksille sekä tapahtumille Latviassa,Virossa sekä Suomessa ja ympäri muuta maailmaa.
Meidän näyttely sisältää koomista illuusiota,pelle repriisejä,kissojen sekä koirien erityisnäyttely,lasinäyttelyn,tvistingin,valonäyttelyn sekä saippuakupla-näyttelyn.
Tämä näyttely on ajaltaan 30-60 min lopettamatta tai eri näyttelyitä ajaltaan 5-10 min.
Taikanäyttelyt sisältää sateenvarjojen esiintymistä,regastemppuja,kolikkotemppuja sekä huivitemppuja.Kaikki temput suoritetaan yleisön kanssa.

 

 Lasitasapaino-näyttely on melko samaa kuin keloissa ,mutta kaikki temput suoritetaan lasiesineillä

 

 Valonäyttely on samaa kuin tulinen näyttely,mutta turvallisempaa monin puolin ihmisille sekä tilalle.Tämä näyttely aina vastaanotetaan hyvin nuorisojen bileissä sekä klubeissa.

 Saippuakuplanäyttely on hauskaa lapsille ja heidän juhlille,mutta otetaan myös hyvin vastaan hääjuhlissa ja -bileissä.Eikä pusu saippuakuplan sisällä ikinä unohdu hääparille.

 

 

 Kaikki lapset rakastavat eläimiä. Esitämme teille näyttelyitä meidän pienten eläinnäyttelijöiden kanssa,kissojen sekä koirien kanssa.

Suomen asiakkaille koko työpäivän hinta. Tämä on keskimäärin 300 euroa lasten syntymäpäivää varten. Hintaan sisältyy jo kuljetuskustannukset Helsingissä. Muualla Suomessa hinta on neuvoteltavissa.
Ohjelmat ovat saatavilla virolaiselta, suomeksi, englanniksi ja venäjäksi

 

Voit tilata TÄÄLTÄ


Lisa kommentaar

Kommenteerimiseks palun logi sisse, kasutades üht neist võimalustest:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s